“”

Berghege verbouwt hoofdkantoor SNS bank

  • 30 juli 2010

Na het succes van de verbouwing van diverse winkels voor SNS bank is Berghege nu ook gevraagd voor de verbouwing van het hoofdkantoor in Utrecht. Het kantoorgebouw van circa 30.000 m2 met 20 verdiepingen wordt verbouwd en vernieuwd volgens het 'Nieuwe werken'. Bijzonder aan de opdracht is dat Berghege een overall coördinerende taak krijgt in het aansturen van alle partijen in de uitvoering. Daarnaast zorgt Berghege ervoor dat alles op het gebied van logistiek geregeld is.

Het 'Nieuwe werken' houdt in dat het hele concern van SNS bank stap voor stap flexibel gaat werken in de komende jaren. Het staat voor een nieuwe manier van denken over werk. Niet hoe, wanneer of waar er wordt gewerkt, maar wat er wordt gedaan staat centraal. Met de verbouwing wil SNS bank dan ook een flexibele en relaxte werkomgeving op het hoofdkantoor creëren. Gedacht wordt aan een soort kantoortuin met een woonkamersfeer, ronde spreekkamers en diverse loungehoeken.

Najaar 2011 moet de verbouwing al afgerond zijn. Om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken voor de medewerkers van SNS bank, wordt er een gedetailleerd draaiboek gemaakt waarin exact wordt aangegeven welke werkzaamheden wanneer en op welk tijdstip moeten worden uitgevoerd. Berghege zal daarbij veel in de avonduren werken. 


ga terug

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren