“”

Gezonde werkomgeving op de groene campus van Synthon Nijmegen

  • 9 april 2020
  • Kantoren

Het succesvolle en snelgroeiende Synthon BV in Nijmegen is een Nederlandse multinational die zich bezighoudt met het vervaardigen van generieke humane geneesmiddelen. Het farmaceutisch bedrijf werkt aan realisatie van een complete en groene campus waar gezondheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Berghege bouwt hier een eigentijdse werkomgeving met 175 werkplekken. Dit kantoorgebouw is een belangrijke toevoeging aan het hightech terrein.

Licht en luxe

Het nieuwe kantoorgebouw dat Berghege op de campus realiseert onderscheid zich door een bijzondere vliesgevel waar transparante en dichte stroken elkaar afwisselen. De gevel wordt afgewerkt met bronskleurige profielen en panelen en krijgt zonwerend triple glas. Een andere blikvanger wordt het atrium centraal in het gebouw. Hier komen lichte en luxe ontmoetingsplekken en twee kantoorafdelingen die met elkaar verbonden worden door trappen en loopbruggen.

“Een prachtig project door de esthetica van detailleringen en materiaalkeuze. Waarbij ook goed gelet wordt op het toekomstig, duurzaam onderhoud.”

Gijs Muskens, projectleider Berghege

Oase van rust 

Het ontwerp van de hoogwaardige campus is van architectenbureau Broekbakema uit Rotterdam. Het uitgangspunt voor het plan is het realiseren van een duurzame groene omgeving. Een oase van rust in een hectische bedrijfsomgeving, waarbij ontmoeting een belangrijke rol speelt.

Naar verwachting wordt de nieuwbouw maart 2021 opgeleverd.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren