Nieuws

100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege is 100 jaar! Wat begon in de werkplaats van Hent Berghege, groeide in 100 jaar uit naar het toekomstgerichte bouwbedrijf van nu. Dit jubileum is meer dan een viering van bouwkundige mijlpalen; het is een viering van samenwerking, groei en het vermogen om samen verder te bouwen. Terwijl ons bedrijf de volgende eeuw binnentreedt, blijft de essentie onveranderd: samen bouwen aan een toekomst. Dat doen wij als team. 

Meer lezen

Nieuws

BB 100 Jaar V2 Edited
28 maart 2024

Een stap voorwaarts: Berghege Heerkens bouwgroep benoemt Raad van Commissarissen

Na een succesvolle samenvoeging van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw, is de Berghege Heerkens bouwgroep verheugd de benoeming van een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) aan te kondigen. Deze benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van het bedrijf en versterkt de positie als toonaangevende speler in de bouwsector.

20 maart 2024

Drie vlaggen in het hoogste punt van Walkwartier

Directeur Tom Bongers van Berghege, regiomanager Hendrik Hulscher van Van Wanrooij Projectontwikkeling en wethouder Dolf Warris van de gemeente Oss hesen dinsdagmiddag tegelijk de vlag. Dat deden ze op het dak van de vijftiende verdieping: het hoogste punt van het Walkwartier.

29 februari 2024

Eerste bomen Bos van Oss geplant

De eerste bomen van het Bos van Oss zijn geplant! Een belangrijke stap naar een nieuw bos van wel 20 hectare in de Gemeente Oss. Bouwbedrijf Berghege steunt dit project van harte en is dan ook één van de tiental ‘Diamanten Pioniers’. Directeur Gilbert Ceelen licht toe: “Door deze bomen nu aan te planten, werken we zichtbaar en duurzaam mee aan een grotere biodiversiteit in Oss. Het begint klein maar het levert een groene plek op voor toekomstige generaties.” 

27 februari 2024

BouwCafé: Veilig werken op hoogte

Het BouwCafé van Bouwend Nederland Oost Brabant met als thema Veilig werken op hoogte, was te gast bij ons project Walkwartier Oss. Wij stelden het project open voor ruim zestig geïnteresseerde collega's en gaven een rondleiding waar wij lieten zien hoe wij omgaan met veiligheid. 

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited