“”

Ingrijpende face-lift Hema Roosendaal

  • 14 februari 2012

Begin februari is Bouwbedrijf Berghege begonnen aan een ingrijpende verbouwing van de Hema in Roosendaal. Het restaurant wordt verplaatst, gemoderniseerd en krijgt ook boven zitplaatsen en een terras dat uitkijkt op de Nieuwe Markt. De voorgevel wordt geheel vervangen door een glazen pui welke doorloopt tot het hoogste punt van de verdieping.

In de Hema wordt een grote vide gemaakt die zicht biedt aan het restaurant op de 1e verdieping. De gehele buitenzijde van de verdieping wordt voorzien van gepleisterde gevelisolatie om zo een zuiniger energielabel te bereiken.

Daarnaast wordt de winkel voorzien van een nieuwe vloer, plafond en stellingen. De verdieping naar de horeca boven wordt bereikbaar via een spectaculaire lift en een separate trap.

Tijdens de gehele verbouwing blijft de Hema gewoon open. Een deel van de winkel verhuist tijdelijk naar het 'magazijn' dat toegankelijk wordt gemaakt voor het winkelend publiek. Aan het begin van het najaar, medio september, moet alles klaar zijn en heeft de Hema een geheel nieuwe uitstraling.


ga terug

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren