“”

Over Berghege

Bouwbedrijf Berghege, een echt Brabants bedrijf. Regionaal geworteld maar landelijk opererend. Een familiebedrijf met krachtige waarden die onveranderd voelbaar zijn. Een hecht team van zo’n 250 medewerkers. Betrokken, verantwoordelijk en loyaal. Creatief en flexibel. Met korte lijnen en beslissingskracht. Afspraak is afspraak. Dat kenmerkt Berghege. 

Berghege gaat voor langlopende relaties. Bouwt een diversiteit aan projecten, het bewijs van een brede expertise. Van grote utiliteitsbouw tot kleinere woonprojecten. Van design & build tot service en onderhoud. Een bedrijf met oog voor innovatie. Waar jonge talenten de ruimte krijgen. Werken met duurzame technieken en volgens efficiënte werkmethodes. Zo blijven we goed in wat we doen. En doen we waar we goed in zijn. Berghege bouwt.

"Innoveren en investeren in een flexibele werkomgeving. Met de markt meebewegen zonder onze medewerkers uit het oog te verliezen." 

Jan, Henk en Jan jr. Berghege 

Regionaal geworteld, landelijk opererend

Het bouwbedrijf is sinds oprichting gevestigd in het Osse centrum en heeft een nauwe band met de stad. Maar Berghege is door heel Nederland actief.

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren