“”

C&A - diverse locaties

Bekijk alle foto's

Verbouwing C&A Eindhoven-Centrum

In het winkelconcept van C&A vormen de winkelpanden een belangrijk onderdeel van de uitstraling. Bouwbedrijf Berghege was verantwoordelijk voor de verbouwing van C&A Eindhoven-Centrum.

Het pand van C&A in hartje Eindhoven kenmerkte zich door een jaren 80-uitstraling. Op de buitengevel zaten grote luifels die het zicht op de etalages beperkten. De winkelinrichting werd gedomineerd door de vide op de parterre door een overdaad aan verlichting, veel spiegels en een marmeren vloer. Tijd voor een restyling.

In de bestaande gevel is gekozen voor meer glas in de puien, voor een evenwichtiger beeld. Met hoge etalages die voor een open beeld zorgen en meer de aandacht trekken. Hiervoor moest de oorspronkelijke gevel worden gesloopt en een nieuwe entree worden gemaakt. Inpandig is het winkeloppervlak op de parterre vergroot door de vide dicht te leggen. De kelder is afgesloten en niet meer als winkelruimte in gebruik. In de inrichting wordt gespeeld met kleurvlakken en opvallende visuals waarmee de collectie wordt gepresenteerd.

De totale verbouwing is gerealiseerd in een tijdsbestek van nog geen drie maanden. Zelfs tijdens de bouwvak is doorgewerkt om de geplande heropening te halen. In de tussentijd is de C&A gewoon geopend geweest voor het winkelend publiek.

Berghege realiseerde ook de verbouwing van de C&A winkels in 's-Hertogenbosch, Eindhoven (Winkelcentrum Woensel), Eindhoven centrum, Waalwijk, Oss, Helmond, Venlo, Nijmegen en Uden.

Opdrachtgever

Redevco Nederland, Amsterdam

Opdracht

C&A - diverse locaties

C & A
  • Deel pagina

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren