“”

WIL Research - 's-Hertogenbosch

Bekijk alle foto's

Bouwbedrijf Berghege realiseerde in krap een jaar tijd in Den Bosch de uitbreiding van het bestaande kantoor/laboratorium van het internationale bedrijf WIL Research. Het bedrijf is een belangrijke speler op de markt van milieu- en veiligheidsonderzoek van nieuwe en bestaande geneesmiddelen, chemische stoffen en bestrijdingsmiddelen. Vanwege een capaciteitsuitbreiding werden een nieuw laboratorium, kantoor en een onderzoeksruimte noodzakelijk.

Berghege realiseerde de casco en de zogenaamde natte afbouw. Dit behelste onder andere uit de aanleg van waterdichte, kunststofvloeren en de hogedrukwaterbestendige afwerking van de wanden. Hoge kwaliteitseisen dus.

Opdrachtgever

Will Research Europe BV, 's-Hertogenbosch

Opdracht

WIL Research - 's-Hertogenbosch


Adres:
Hambakenwetering 7, 's-Hertogenbosch

WIL Research
  • Deel pagina

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren