“”

Stafgebouw NKI AVL - Amsterdam

Bekijk alle foto's

Het NKI-AVL bestaat uit een centrum voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker en een oncologisch ziekenhuis. In de aanbestedingsprocedure kwam Berghege als beste uit de bus, op basis van de criteria tijd, geld en kwaliteit.

“Het nieuwe Stafgebouw bestaande uit vijf bouwlagen en ruim 4000 m2 bruto vloeroppervlakte is gerealiseerd tussen diverse bestaande gebouwen. Gezien de beperkte omvang van de bouwplaats, de 2e verdieping met gebouwoverstek over een bestaand gebouw en de korte bouwperiode was het een mooie en uitdagende opdracht”, aldus projectleider Martijn Luijpen.

De krappe bouwlocatie speelde bij de selectie kennis van en ervaring met het bouwen van projecten met een bijzondere logistiek ook een belangrijke rol. Berghege heeft daarin ruime ervaring opgedaan bij MSD (Oss), Castellatoren (Nijmegen) en bij het Reseachgebouw T op locatie NKI-AVL. Het bouwbedrijf is verantwoordelijk voor zowel de bouwkundige als installatietechnische werkzaamheden.

Opdrachtgever

NKI – A. van Leeuwenhoek Ziekenhuis, Amsterdam

Opdracht

Stafgebouw NKI AVL - Amsterdam


Adres:
Plesmanlaan 121, Amsterdam

  • Deel pagina

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren